Prodajne uspešnice

Zadnje ogledano

HYPO-ALLERGENIC SHAMPOO 400ML Povečaj

HYPO-ALLERGENIC SHAMPOO 400ML

Nov izdelek

ARAVA HIPOALERGENSKI ŠAMPON ZA PSE, MAČKE IN NJIHOVE MLADIČE

Več podrobnosti

16,99€ z DDV

Več informacij

O izdelku: Izredno blag vlažilni šampon brez vonja, izdelan iz izbranih rastlinskih olj in ekstraktov je priporočljiv za pse, mačke ter mačje in pasje mladičke z občutljivo kožo. Hipoalergenski šampon s prilagojeno pH formulo namreč ne draži in ne suši kože ter nežno očisti dlako, ne da bi odstranil naravna olja. Po uporabi je dlaka čista, mehka in obvladljiva.

Sestavine: 12 aktivnih rastlinskih sestavin - ovseno olje, olje borage, kokosovo olje, avokadovo olje, neemovo olje, olje rakitovca, arganovo olje, olje aloe vere, olje kamilice, rožmarinovo olje, žajbljevo olje in minerali Mrtvega morja.

Navodila za uporabo: Ljubljenčka zmočite z mlačno vodo in šampon vtrite po celem telesu, vključno z nogami. Šampon nanesite tudi na glavo in vrat, izogibajte se le stiku z očmi in ušesi. Za boljši učinek čiščenja, odstranjevanja neprijetnih vonjev in mehčanja dlake ga pustite učinkovati 5-10 minut. Šampon dobro sperite z mlačno vodo in dlako osušite s suho brisačo. Postopek lahko ponavljate po potrebi.