Prodajne uspešnice

Dolgi naziv PRS: Gojitelj.si, spletna trgovina za gojitelje malih živali, Alen Šapek s.p.
Davčna številka SI: 81579896
Matična: 7140428000
Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Zavezanec za DDV: NE
Dejavnost TSmedia: Spletna trgovina in prodaja po telefonu 
SKD: G47.910 - Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
Datum vpisa: 20.9.2016
aaaaaa
Spletna trgovina Gojitelj.si oziroma skladišče trgovine je locirano na kmetiji Kumer v Kotljah na Koroškem. Z vzrejo malih živali se ukvarjamo že več kot 10 let. Z leti je naraščalo število živali, zaradi vedno večjega števila pa smo povečevali tudi naše kapacitete.

Tako je najprej iz jate 2 kokoši in petelina nastalo 10 mladih kokoši, nabavili smo prvi, manjši valilnik, po letu ali dveh je sledil nakup novega, večjega valilnika, nato pa smo jih menjavali skoraj vsako leto. Trenutno uporabljamo dva profesionalna valilnika s kapaciteto okrog 600 prepeličjih jajc.

Na kmetiji je v povprečju okrog 500 živali (odvisno od letnega časa), od tega imamo trenutno v reji okrog 300 - 400 prepelic, 20 - 30 indijskih tekačic, nekaj pasemskih kokoši in okrog 50 kuncev, imamo pa tudi trop ovc oplemenjene jezersko-solčavske pasme. Prepeličja jajca so v valilnikih skozi celotno sezono, spomladi pa se jim pridružijo tudi jajca indijskih tekačic. Indijske tekačice imamo v dveh barvnih različicah, beli in "mešani" divji.

Linija prepelic je sestavljena iz dveh barv, iz klasične "divje" in "goldsprenkel" (dobesedni prevod "prepelice z zlatimi pegami"). Obe barvi sestavlja več manjših jat, ki med seboj niso v sorodu.

Več o naši kmetiji si lahko preberete na www.kmetija-kumer.si, za vse informacije o izdelkih v spletni trgovini pa smo dosegljivi na info@gojitelj.si ali preko zgoraj navedenega obrazca.